Trekker Flexibele Zadels

Ga mee met de beweging van je paard, met dit uiterst comfortabel zadel, met verstelbare boom, met vertselbare zit van 16,5 inch naar 18 inch, met aanpasbare kussens voor een optimale drukverdeling van het ruitergewicht, ontworpen in samenwerking met een disciplinaire team. Zeer geschikt voor paarden met een korte en moeilijk rug.

Zadelpasservice

Uiteraard, elk zadel moet passen en correct liggen!
Een semi boomloos zadel als dat van Trekker is gemakkelijker om passend te maken dankzij de unieke eigenschappen van elk Trekker zadel.

Niettegenstaande dat een zadel kan passen, moet het ook correct liggen; het passend zijn van een zadel alleen is niet voldoende.

Wat een Trekker zadel zo aantrekkelijk maakt zijn de vele mogelijkheden tot aanpassen van het zadel zonder technische kennis of gereedschap.

Waar een boomzadel op maat gemaakt is en exact moét passen (omdat er na het vervaardigen van het zadel geen aanpassingen kunnen gebeuren zonder naar een zadelmaker te stappen), kan je bij een Trekker zadel heel veel zelf doen.

Je moet alleen weten wat je moet doen.

Een Trekker zadel zal dus altijd passen mits de juiste aanpassingen er aan en eventueel een andere singel. Daarom kan je met een gerust hart een Trekker zadel aanschaffen en helpen wij je bij het passend maken er van.

Lees eens de tips rond het aanpassen van een Trekker zadel en je bent al een eind op de goede weg.

Twijfel je nog steeds?

Als je een Trekker zadel aanschaft zullen we met de nodige zorg jouw paard bekijken. Stuur ons enkele foto’s van je paard:

  • in stilstand
  • in zij aanzicht
  • vierkant
  • op een harde ondergrond
  • horizontaal (niet op een berg gaan staan)
  • zonder iets op de rug

Dat kan je al doen voor je een Trekker zadel koopt zodat wij je het best passend model kunnen adviseren maar ook na je koop doen we het volgende.

We kunnen ofwel aan huis komen en het zadel voor je passend maken; of je stuurt ons foto’s van je paard met het zadel er op zonder zadeldoek en mét en zonder ruitergewicht en met en niet aangesingeld. Hoe meer foto’s hoe beter!

De foto’s zullen zorgvuldig bekeken en beoordeeld worden door onszelf en in overleg met de fabrikant van de Trekker zadels.
Samen met de leverancier zelf, Trekker, www.flexiblesaddle.com zullen we advies formuleren zodat je uit de eerste hand de juiste informatie krijgt.

Het voordeel van het merk van Trekker is dat het zadel vervaardigd is vanuit zowel de ervaringen van (top)ruiters in alle disciplines en ondersteund en mee ontwikkeld door dierenartsen en mensen uit het bio-mechanica veld.

Het merk Trekker staat dicht bij de consument en is een zeer goed bereikbaar merk waar je met tal van vragen terecht kan, wat wij een heel belangrijk voordeel vinden in de zoektocht naar een goed passend zadel.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een pasconsult of advies!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Trekker Flexibele Zadels

Thema door Anders Norén