Trekker Flexibele Zadels

Ga mee met de beweging van je paard, met dit uiterst comfortabel zadel, met verstelbare boom, met vertselbare zit van 16,5 inch naar 18 inch, met aanpasbare kussens voor een optimale drukverdeling van het ruitergewicht, ontworpen in samenwerking met een disciplinaire team. Zeer geschikt voor paarden met een korte en moeilijk rug.

Wat maakt Trekker zadels uniek?

De gepatenteerde flexibele bouw van de flexibele Trekker zadels en de opbouw in verschillende vilten lagen van het zadel, zijn vervaardigd uit hoogwaardig Europees leder en synthetisch materiaal. Het maakt het zadel duurzaam in gebruik, waar je nog vele jaren plezier kan mee hebben.

De Trekker zadels worden in Duitsland gemaakt en met het beste Duitse kwaliteitsleer samengesteld!

Uniek aan dit zadel zijn absoluut:

  • Verstelbare pommel (pommelmaat 19.5 cm voor de hele smalle paarden, tot 41 cm voor de hele brede paarden).
  • Aanpasbare zit van 16.5 inch voor de grotere kinderen en smalle volwassenen tot 18 inch voor mannen en vrouwen met een bredere zit.
  • Zeer geschikt voor paarden met een korte rug!
    Aanpasbare panelen onder het zadel, van 42.5 cm voor de paarden met een korte rug en 45.5 cm voor de paarden die een iets langer zadel kunnen verdragen.
  • Dubbele stijgbeugelriemen waardoor je kan kiezen om je stijgbeugelriemen aan de voorste of de achterste haken te bevestigen.

Dankzij deze unieke eigenschappen maakt het Trekker zadel goed aanpasbaar voor elk paard, én ook voor paarden tijdens ontwikkeling!

Een goed passend zadel moet elke 6 maanden gecheckt en desnoods aangepast worden. Bij dit type zadel kan je de pommelbreedte (boommaat) makkelijk aanpassen door de draaien aan de pommelstang, en kan je bv de panelen dichter of juist breder ui elkaar plaatsen.

Ideaal zadel voor elk paard, zeker wanneer de bespiering in de zomer / winter verandert.

Elk zadel heeft bovendien een eigen uniek nummer!

 

Verder Bericht

© 2021 Trekker Flexibele Zadels

Thema door Anders Norén