Trekker Flexibele Zadels

Ga mee met de beweging van je paard, met dit uiterst comfortabel zadel, met verstelbare boom, met vertselbare zit van 16,5 inch naar 18 inch, met aanpasbare kussens voor een optimale drukverdeling van het ruitergewicht, ontworpen in samenwerking met een disciplinaire team. Zeer geschikt voor paarden met een korte en moeilijk rug.

Drukverdeling

Uit diverse testen blijkt dat de Semi-boomloze zadels van Trekker de enige zadels zijn waarbij de druk van de ruiter zich niét beperkt op een smal deel van het zadel maar wel dat de druk van de ruiter veel meer verdeeld wordt over het gehele zadel.

Bij de meeste boomloze zadels komt de druk van de ruiter, zeker wanneer deze recht in de stijgbeugels staat, vooral op de plek waar de stijgbeugelriemen onder het zadel doorlopen. Op dat moment is het ruitergewicht niet verdeeld maar slechts verdeeld over een klein gebied. Dit nadeel wordt dan vaak opgevangen door dikke pads onder het zadel te leggen.

Dit hoeft, dankzij de optimale drukverdeling, allemaal niet bij Trekker zadels!

De met softfoam stevige gevulde panelen van Trekker zorgen voor een prima drukverdeling!

Ook het Duitse paardenblad Cavallo heeft een aantal boomloze zadels getest, waarbij oa de Trekker Endurance Pro zeer goed uit de bus kwam: link naar de test of klik op onderstaande foto van het artikel om het hele artikel te lezen.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Trekker Flexibele Zadels

Thema door Anders Norén